Friday, March 20, 2009

Dag 2 op MIX09

De 2e dag op MIX begint met een, voor ons, wat minder interessante keynote. De eerste helft is prima, daar wordt namelijk de nieuwste versie van Internet Explorer officieel gereleased (versie 8).

Het 2e gedeelte is een keynote van Deborah Adler. Zij is een designer die, nadat haar oma bijna overleed door het nemen van verkeerde medicijnen (die van haar man), een verbeteringsslag heeft gemaakt voor medicijnlabels en verpakkingen zodat de informatie over de medicatie eenvoudiger en duidelijker wordt. Op zich wel interessant, maar het had niets met internet te maken. Wel een erg mooi verhaal want haar idee├źn zijn opgepikt door Target en zij hebben haar geholpen het product te verfijnen en hebben het daadwerkelijk op de markt gebracht.

Verder hebben we sessies gezien van Blend 3, ASP.NET vs MVC framework en The Best Video and Photography on the Web in Silverlight. De 2e sessie was minder interessant dan de andere 2. Maar in die periode waren er niet veel andere interessante sessies, dus de keuze was wat beperkt.

Tussen de middag hebben we gelunched met Martin Tirion en een collega van hem van Microsoft. Ik liep vandaag nog een aantal andere mensen tegen het lijf: Page Brooks van o.a. SilverlightContrib, Koen Zwikstra, Dave Campbell.

 

‘s Avonds de party @ Lavo gehad. De party zelf was niet echt een succes, maar we hebben wel de hele avond leuk en constructief kunnen spreken met Martin Tirion van Microsoft. Al met al dus weer een geslaagde dag geworden.

De laatste dag, dag 3 beloofd weer een aantal leuke sessies. Na de sessies gaan we waarschijnlijk lekker bij het zwembad zitten, want het weer is vrijdag nog goed. Vrijdagavond gaan we waarschijnlijk naar Freemont street, zaterdag is het weer wat minder dus dan gaan we de stad in.

1 comment:

  1. Thanks Rob... it was great meeting you finally and talking to you!

    -Dave

    ReplyDelete